Kontakt os her

Vinduespudser Risskov

Hos JF Polering har vi flere ruter i Risskov, hvorfor vi ikke har nogen transport omkostningstillæg, da vi i forvejen tilbyder vinduespudsning i selve Risskov og byerne omkring – herunder Egå, Hjortshøj, Lystrup. De fleste af vores kunder i dette område består af private og mindre virksomheder.

Vi lægger stor vægt på at være stabile og tilbyde priser som er yderst konkurrencedygtige. Derfor har vi også mange kunder, som vælger en fast ordning, hvor vi kommer regelmæssigt i et fast interval. Da vi ved butikker og spisesteder har behov for vinduespudsning udenfor normal arbejdstid tilbydes dette også.

Risskov består af en stor variation af huse fra store villaer ned til vandet til de klassiske mindre villaer fra 70erne. Fælles for alle er, at uanset størrelsen eller højden på dem, kan vi levere den bedste service. Vi bruger miljøvenligt sæbe og et rentvandsanlæg som giver 100% rent vand, der ikke efterlader kalk eller sæberester på vinduerne.

I tillæg tilbyder vi også en tilfredshedsgaranti, da vi kun ønsker tilfredse kunder.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud ved brug af kontaktformularen eller ring til os på 70 70 78 53


Det siger vores kunder

Vi har fået pudset vinduer hos J.F. Polering i mere end 10 år – altid til vores store tilfredshed. J.F. Polering arbejder meget seriøst og er yderst stabile. Vi er tilmeldt betalingsservice, enkelt og nemt.

– Jette Grøn, Risskov

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.


J.F. Polering