Om os

Professionel vinduespudsning i hele Østjylland

Hvem er J.F. Polering

Vores vinduespudser tilbyder alt inden for vinduespudsning og vinduespolering op til 20 meters højde fra gadeplan.

Vi tilbyder vinduespudsning som enkeltopgaver eller på abonnement hvor vi kommer forbi fast. Vores anbefaling er en fast aftale hver 4. eller 8. uge, det er vores erfaring igennem 20 år at det er, det som langt de fleste kunder vælger.

Ønsker du en aftale om vinduespudsning?

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

JFPolering vinduespolering - Vinduespudsning østjylland, århus, skanderborg, horsens, galten med videre.

Mød medarbejderne

Vores vinduespudser tilbyder alt inden for vinduespudsning og vinduespolering op til 3-sals højde fra gadeplan.

JF_polering_Vinduespudsning_århus_skanderborg_galten_ry_hammel_vinduesvask

Jesper stiftede J.F. Polering i 2001. Jesper har pudset vinduer siden 1999 hvor han lavede en brache skifte fra at, være skibsbygger.
Jesper sætter en stor ære i service og kvalitet, samt en aftale er en aftale. Jesper er altid smilende  imødekommende. God service og stabilitet er en tillidssag.

Vinduespudsning østjylland, århus, skanderborg, horsens, galten med videre.

Hans startede hos J.F. Polering i 2012, efter nogen år som selvstændig, vil han prøve noget andet. Hans er yderst loyal og stabil medarbejder, han har altid smil på læben og yder en god service og enorm vellidt af de faste kunder han kommer hos.

Polering af vinduer i østjylland, århus, skanderborg, horsens, galten med videre.

Rikke startede hos J.F. Polering i 2022. Rikke er uddannet pædagog og har været i pædagog faget i mange år, men vil prøve noget helt andet, det blev så vinduespudser faget. Rikke sætter en stor ære i god service og kvalitet, samt mødet med kunderne. Rikke er glad for hendes branche skifte. Du vil altid en dedikeret og smilende Rikke. 

Vinduespudsning østjylland, århus, skanderborg, horsens, galten med videre.

Simon startede hos J.F. Polering i 2017. Simon er englænder og har boet i danmark i 33 år. Simon har  pudset vinduer siden 2012. Du vil ofte møde en syngende og glad vinduespudser, når Simon kommer forbi. (Simon’s ord quality  of the royalti)
Simon sætter en stor ære i god service og kvalitet.