Vinduespudser Skanderborg​

Mangler du en vinduespudser i Skanderborg?

JF polering er din lokale professionelle vinduespudser i Skanderborg og omegn til alle slags vinduespudsnings opgaver. Det er uanset om det er til privat eller erhverv. Da vi er en lokal vinduespudser virksomhed med base i Galten, har vi allerede mange kunder i Skanderborg – særdeles i nybygger kvarteret Skanderborg Bakker og ligeledes ved Højvangen og Vrold.
Vi bruger meget tid på at have glade og tilfredse kunder, så vi tilgodeser altid vores kunders behov. For at yde den bedste service, er der derfor naturligvis tilfredshedsgaranti og hver kunde får altid den samme vinduespudser.

Vi er meget fleksible og pudser vinduer i alle størrelsesordner, både indendørs såvel som udendørs. Vi kan også klare vinduespudsning op til 12-14 meters højde med vores rent vand og teleskopstang, og har derfor mulighed for at løse selv de mest vanskelige opgaver.

Vi leverer et hurtigt, miljøvenligt og effektivt arbejde til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører alt fra simple til komplekse opgaver, som består af vinduespudsning som enkeltopgave eller på abonnement. Vi laver gerne et fast tilbud, som imødekommer kundens krav og standarder.

Vi sætter en stor ære i et godt og solidt samarbejde, og vores relationer med vores nuværende kunder vidner om en høj kundetilfredshed.

Tlf.

+45 70 70 78 53

Email

info@jfpolering.dk

Adresse

Skolevej 66, 8464 Galten

CVR

26197872

Få et uforpligtende tilbud

Upload billeder af det vi skal hjælpe med

Vi kører ud mange steder!

Få et tilbud på vinduespudsning

Skriv dit navn, mail og telefonnummer herunder, så ringer vi til dig og for lavet en god aftale!