Kontakt os her

Vinduespudser Aarhus

Mangler du en vinduespudser i Aarhus? JF polering er din kvalitets vinduespudser i hele Østjylland til alle, som har et behov for rene vinduer. Da vi er flere vinduespudsere, dækker vi hele Aarhus inklusiv alle forstæder.

Hos JF polering er du sikret flotte vinduer hver eneste gang. Derfor tilbyder vi også tilfredshedsgaranti – hvis vores services ikke imødekommer dine forventninger, kommer vi og pudser dine vinduer en ekstra gang uden meromkostning.

Vi er ligeledes troværdige og konkurrencedygtige med vores priser, således at alle kan være med. Vi lægger vægt på at være fleksible og overholde vores aftaler. Vi leverer altid et godt og grundigt stykke arbejde for at bevare vores mål om altid at have tilfredse kunder.

Vi pudser vinduer for både private samt store og små erhvervskunder. Derfor kan vi altid lave et tilbud som tilgodeser dine behov som kunde.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud ved brug af kontaktformularen eller ring til os på 70 70 78 53


Det siger vores kunder

Vi har det seneste års tid fået pudset vinduer udvendigt af J.F. Polering. Arbejdet har altid været udført meget tilfredsstillende af venlige og smilende folk. Betaling klares automatisk vha. betalingsservice. Vi opnåede en god pris-aftale da mange naboer i området ligeledes får pudset vinduer af J.F. Polering. Det bliver ikke nemmere at få rene vinduer.

– Lars Thygesen, Viby j

JF Polering er altid meget stabile og yderst fleksibel, og arbejdet er gjort med stor tilfredshed. Vi har valgt at tilmelde regningen betalingsservice, så den skal vi ikke tænke på. Vi får pudset vinduerne hver 4. uge og har derved altid rene vinduer. Vi har brugt JF Polering de sidste 5 år og har kun godt at sige om JF Polering.

– Peter Hansen, Århus

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.


J.F. Polering