Vinduespudsning med rentvandsanlæg - i hele Østjylland

Hos J.F. Polering tænker vi på den grønne omstilling. Derfor bruger vi rentvandsanlæg hos rigtig mange af vores vinduespudser kunder. 

Rentvandsanlæg skåner miljøet, da der ikke bruges nogen former for kemi eller sæbe. Det er rentvand der er renset igennem omvendt osmose anlæg der gør vandet er kalkfrit og kan bruges til vinduespudsning. Hvilket gør vi efterlader skinnede vinduer uden brug af sæbe og kemi. 

Hos J.F. Polering er vores rentvandsanlæg tilkoblet vandvarmer, som opvarmer vandet til 60 grader, hvilket gør at vi rengøre vinuderne langt mere effektivt, end ved brug af koldt vand. Det varme vand gør det også muligt for os, at vaske dine vinduer, med rentvandsanlæg om vinteren.

Vi vasker vinduerne samt solceller med specialdesignet børster monteret på teleskopstænder, hvilket gør det muligt at tilbyde vinduespudsning, steder der ellers ikke er så tilgængelige. Vi kan vaske alle slags vinduer og glas, herunder glasfacader, havestuer m.m. med vores rentvandsanlæg.

Fremgangsmåden for vinduespudsning med rentvandsanlæg.

Vinduerne rengøres først med rent vand igennem specialdesignet børster, derefter skylles vinduerne grundigt for, at skylle det løsnet skidt og snavs af og efterlader vinduerne skinnende rene.

Ved brugen af rentvandsanlæg, får man samtidigt vinduesrammen omkring glasset med samtidigt.

Hos J.F. Polering får du en totalløsning for både vindue og vinduesrammer – vil fremstå som rene og præsentable som en helhed.

Med vort rentvandsanlæg kan vi klare de fleste vinduer og solcelleanlæg i 10-14 meters højde uden brug af hverken stige eller lift.

Det vil i nogen tilfælde kunne betyde at man vil kunne opnå store besparelser på eks. liftleje.

J.F. Polering tager følgende forbehold i opstartsfasen med vask af vinduer med rentvandsanlæg. De første 1-3 gange kan man se små aflejringer på vinduerne. Det skyldes skidt, snavs og gamle sæberester, der sidder på vinduer og vinduesrammer. Det tager ca. 1-3 pudsninger at få det gamle skidt af vinduer og rammer. Specielt vinduesrammen kan være skyld i dette, da det er sjældent, at man får vasket sine vinduesrammer. Vi gør naturligvis vores bedste for at undgå aflejringer ved bl.a. at være meget omhyggelig med skylning de første par gange.

Ønsker du vinduespudsning med vaskeanlæg?

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud.

Få uforpligtende tilbud på vask af dine solceller her

Få uforpligtende tilbud på vask af dine solceller her

Upload billeder af det vi skal hjælpe med

Hvorfor Vælge JF Polering til vask af dine vinduer og solceller

Vask af solceller på tag i østjylland, århus, skanderborg, galten

Erfaring og Ekspertise: Vi har mange års erfaring inden for vinduespudsning og vask af solceller og har serviceret kunder i hele Østjylland.

Kvalitetsudstyr: Vi bruger kun det bedste udstyr og de mest effektive metoder til at sikre, at dine vinduer og solceller er rene og skinnende.

Lokal Dækning: Uanset om du bor i Skanderborg, Silkeborg, Harlev, Horsens, Juelsminde, Hinnerup, Aarhus eller Risskov, er vi klar til at hjælpe dig.

Er din by ikke repræsenteret her, så kontakt os alligevel – så finder vi en løsning.

OG ALLE BYER IMELLEM!