Kontakt os her

Vinduespudser Skanderborg

JF polering er din lokale professionelle vinduespudser i Skanderborg og omegn til alle slags vinduespudsnings opgaver. Det er uanset om det er til privat eller erhverv. Da vi er en lokal vinduespudser virksomhed med base i Galten, har vi allerede mange kunder i Skanderborg – særdeles i nybygger kvarteret Skanderborg Bakker og ligeledes ved Højvangen og Vrold.
Vi bruger meget tid på at have glade og tilfredse kunder, så vi tilgodeser altid vores kunders behov. For at yde den bedste service, er der derfor naturligvis tilfredshedsgaranti og hver kunde får altid den samme vinduespudser.

Vi er meget fleksible og pudser vinduer i alle størrelsesordner, både indendørs såvel som udendørs. Vi kan også klare vinduespudsning op til 12-14 meters højde med vores rent vand og teleskopstang, og har derfor mulighed for at løse selv de mest vanskelige opgaver.

Vi leverer et hurtigt, miljøvenligt og effektivt arbejde til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører alt fra simple til komplekse opgaver, som består af vinduespudsning som enkeltopgave eller på abonnement. Vi laver gerne et fast tilbud, som imødekommer kundens krav og standarder.

Vi sætter en stor ære i et godt og solidt samarbejde, og vores relationer med vores nuværende kunder vidner om en høj kundetilfredshed.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud ved brug af kontaktformularen eller ring til os på 70 70 78 53


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.


J.F. Polering