Kontakt os her

Vinduespudser Horsens

Hos J.F. Polering ved vi, hvor vigtigt det er med tillid til vinduespudseren, og derfor prøver vi så vidt det er muligt, at sikre det er den samme vinduespudser, som kommer hver gang.

Vi har adresse i Galten , men vi har tilbudt vinduespudsning i Horsens siden 2001 og har mere end 300 tilfredse kunder i Horsens området og omkringliggende byer. Derfor har vi også en fast medarbejder i Horsens, som servicerer hele området.

Vi udfører enkeltopgaver, men giver også gerne et godt tilbud på en fast aftale, hvor vi kommer og pudser vinduer med faste intervaller.

Vi påtager os opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har flere kunder, som har høje bygninger, hvor vi bruger vores teleskopstænger og rentvandsanlæg. Dette sparer kunden for en masse penge i og med man slipper for at bruge lift, som er dyrere i leje.

Vi sætter en ære i at overholde aftaler og arbejder altid efter et langsigtet mål om at være en samarbejdspartner du kan stole på.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud ved brug af kontaktformularen eller ring til os på 70 70 78 53


Det siger vores kunder

JF Polering sørger for, at vores vinduer er blanke året rundt, både udvendigt som indvendigt – Det gør de så godt, at vi har brugt dem siden 2004, og giver dem gerne vores bedste anbefaling.

– Thyssen, Horsenss

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.


J.F. Polering