Kontakt os her

Vinduespudser Hedensted

Hos J.F. Polering har vi allerede Hedensted i vores rutenet, da byen ligger imellem Horsens og Vejle ved E45. Derfor kan vi også tilbyde skarpe priser til både private og virksomheder i Hedensted.

Vi udfører enkeltopgaver, men giver også gerne et godt tilbud på en fast aftale, hvor vi kommer fordi med faste intervaller og sørger for vinduespudsningen. Vi kan klare opgaver op til 14 meters højde med vores teleskopstang og rentvandsanlæg.

Vi kører i hele Hedensted området og skal du bruge en vinduespudser, som sætter en ære i at overholde aftaler og gøre et ordenligt stykke arbejde, så ring eller skriv til os.

Vi holder til i Galten ved Aarhus, men betragter faktisk os selv som lokale i alle de byer, hvilket inkluderer Hedensted, hvor vores vinduespudsere har kørt i mange år, og hvor vi har mange tilfredse kunder.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud ved brug af kontaktformularen eller ring til os på 70 70 78 53


Det siger vores kunder

1000 tak for en super service, vi er utrolig glade for jeres professionel service samt udførelse af arbejdet. Det er dejligt at se smilende personale fra jer. Så I får de bedste anbefalinger herfra.

-Dorthe Jensen, Hedensted

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.


J.F. Polering