Kontakt os her

Betingelser fliserens/algebehandling

Betingelser Fliserens og algebehandling:

Ved accept af vores tilbud, gives der hermed samtykke omkring at have læst, og accepteret J.F. Polering Handelsbetingelser.

Praktiske informationer og forretningsbetingelser.

Inden vi kan oprette dig som kunde, anbefaler vi, at du læser vores forretningsbetingelser godt igennem. På den måde sikrer vi, at du får den nødvendige information om tilbuddet og vilkårene. Vi forbeholder os retten til uden forudgående varsel at rette/ændre nedenstående forretningsbetingelser.

Fliserens/algebehandling.

 • Alle områder skal være frit tilgængelige, eks. bil i indkørslen, havemøbler osv. Områder der ikke er tilgængelige betragtes som spærrede flader.
 • Spærrede flader, vil blive sprunget over uden nogen ændring i aftalte pris. Skal vi igennem et skur el. lign. Som der er låst på aftalte ankomst tidspunkt, betragtes området vi ikke kan komme til som et spærret område.
 • J.F. Polering Må ikke flytte rundt på ting som måtte være i vejen, dette er dit ansvar som kunde.
 • Der skal være adgang til vandtilkobling. Såfremt der ikke er adgang til vand vil vi fakturer kr. 1000 for spildt kørsel.
 • Såfremt der er bestilt komplet pakke med fugesand leverer J.F. Polering fugesandet. Kunden står selv for at feje det ud med mindre andet er aftalt og fremgår af tilbuddet.
 • Vi skal kunne parkere i umiddelbar afstand til områder som skal behandles.
 • Dyr skal være lukket indenfor.
 • Afdækning af fiskedam.
 • De anvendte algebekæmpelsesmidler må ikke udledes direkte til åer og vandløb, idet dette kan skade vandmiljøet. Det er derfor vigtigt, at De senest ved bestillingen af vore ydelser har sikret Dem, at Deres tagrender leder spildevandet direkte til kloak og videre til rensningsanlæg. De bekræfter ved Deres accept af tilbuddet disse betingelser, at Deres ejendom ikke udleder spildevand direkte til vandmiljøet, Men alene til kloak der er tilkoblet rensningsanlæg. Såfremt der sker udledning til vandmiljøet uanset Deres underskrift på indeværende ordrebekræftelse, erkender De at ville holde J.F. Polering erstatningsfri for ethvert krav der måtte opstå mod J.F Polering i denne anledning. Ligeledes erkender De at ville afholde alle omkostninger ved evt. bøde til J.F. Polering.

Hvad bliver renset væk.

 • Flisepest, hvide aflejringer på fliserne
 • Grønne Alger
 • Mos

Hvad kan vi ikke garanterer bliver vasket væk.

 • Misfarvinger som rustfarve, olieplamager eller lign gives der ikke garanti mod kommer væk, da dette kan ligge dybere i stenens overflade.
 • Græs Bliver ikke fjernet i forbindelse med vores fliserens.
 • Sorte Lav i flisens porer kan vi ikke garanterer mod kommer væk 100 %

“Sorte lav – Sorte lav sætter sig ned i flisens porer. Vi giver ikke garanti mod disse, men vi kommer langt i form af vores algebehandling som går ind og nedbryder de sorte lav. Det er ikke alle fliser, som er angrebet af sorte lav, men hvis de er, så kræver det en algebehandling, når fliserne er blevet renset. Her skal man dog være lidt mere tålmodig, da processen i forhold til de sorte lav tager længere tid. Sorte lav på tage fjernes i løbet af 6-8 mdr., mens det på fliser typisk tager det 3-6 mdr.”


Følgeskader.

Ved udførelse af algebehandling kan det ikke garanteres at man kun rammer de områder som skal behandles, her kan være tale om vindstød eller lign. som kan risikerer at blæse skum rundt med algemiddel.

Det er kundens eget ansvar at dække evt. beplantning eller andre ting som ikke tåler algerens.

 • J.F. Polering er ikke ansvarlig overfor køber for nogen form for følgeskader eller indirekte tab, som måtte komme i relation til det udførte arbejde, som beskrevet.
 • J.F Polering er ikke ansvarlig for vandgennemtræning, ved feks beskadige tagplader eller tagsten. Det er købers egen vurdering om fliserne/taget tåler behandlingen. J.F. Polering kan derfor ikke stilles til ansvar overfor skader.
 • Der kan fremkomme farveforskel på afdækkede områder, kontra udeområder som f.eks. Skur, carport eller overdækket terrasse.
 • J.F. Polering er ikke ansvarlig for tilstoppede kloak, dræn eller lign.
 • J.F. Polering er ikke ansvarlig for udskridning af fliser.

Faktura / Betaling:

Faktura bliver afsendt, til opgivne mailadresse i forbindelse med bestilling af tilbud.

Vores faktura bliver fremsendt samme dag som fliserensen/algbehandlingen er foretaget. Skal der imprægneres kommer vi tilbage efter 1-3 uger alt afhængig af vejret og tørretiden, da det er vigtigt at fliserne er helt tørre når der imprægneres.

Betalingsmåder:

 • Girokort
 • Mobilepay

Vores betalingsbetingelser af 10 dage fra faktura dato. Ved overskridelse af betalingsbetingelser opkræves der rykkergebyr af kr. 100,- pr. rykker i forhold til gældende lov. Fremsendte opkrævninger uden indbetaling, vil blive fremsendt til vores advokat med henblik på en retslig inkasso efter gældende lov.

AFTALE:

Da det er vejr bestemt, omkring udførelse af overfalde behandling kan der derfor være kort respons tid på 24 timer. Vi ringer eller sender SMS omkring tidspunkt for udførelse.

Vores arbejdstidsrum ligger fra Mandag til lørdag mellem 7-17 Lørdag 9-17

Faste aftaler kan først opsiges med 90 dages varsel.

Alle priser er incl 25% moms

Vi forbeholder os ret til at regulerer vores priser pr. 01.01

Regulering af priser kan ske ved: ændrede m2 i forhold til aftale eller lign.

Reklamation.

Alle reklamationer på fliserens skal sendes til os skrifteligt inden for 72 timer efter faktura dato.

Vedr. algebehandling af tag.

Der kan gå optil 12 måneder fra behandlingen til det endelige resultat kan vurderes. Vi tager før billeder af alle behandlinger, til dokumentation. Reklamation for algebehandling kan derfor først ske 12 måneder efter og senest 13 måneder efter behandlingen

Privatlivspolitik

Generelt
Vi indsamler så vidt muligt kun de informationer om dig, som er nødvendige for at kunne give dig et tilbud eller yde dig en aftalt service. Det vil blandt andet være dit navn og din adresse, samt det der er nødvendigt for faktureringen (f.eks. din email-adresse, dit CVR-nummer).

IP-adresse (i anonymiseret form) og tekniske oplysninger om den enhed, du tilgår hjemmesiden fra.
JF Polering anvender cookies ligesom stort set alle andre hjemmesider. Det er til at huske dine indstillinger, statistik og til at personliggøre indhold og annoncer. Ved at klikke ok, giver du dit samtykke til at Rene Ruder må udsende nyhedsbreve og/eller tilbud til dig som abonnent. Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev”, nederst i de nyhedsbreve du modtager fra os.

Hvis du giver os andre oplysninger, som f.eks. dit telefonnummer for at vi kan kontakte dig, gemmer vi naturligvis også det.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at kunne give dig tilbud på services eller yde aftalte services. Det indebærer blandt andet planlægning og regnskabsføring.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt eller nødvendigt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det, eller som følge af et salg af hele eller dele af virksomheden, og du vil til enhver tid have ret til og mulighed for at gøre indsigelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@jfpolering.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. En eventuel indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan medføre, at vi ikke længere kan yde dig den aftalte service, og en indsigelse eller tilbagekaldelse af dit samtykke kan kun efterkommes i det omfang regnskabsloven ikke kræver at oplysningerne fortsat gemmes.

Udgiver
J.F. Polering
Skolevej 66
8464 Galten

Email: info@jfpolering.dk

Ændringer i vores privatlivspolitik
Der kan ske ændringer der gør det nødvendigt at opdatere denne privatlivspolitik. Hvis vi foretager ændringer, vil vi notere datoen for seneste ændring nederst i denne privatlivspolitik.

Vi forbeholder os retten til uden forudgående varsel at rette/ændre ovenstående forretningsbetingelser. De gældende betingelser hjemmesiden.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.


J.F. Polering